Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

43 kiló marihuánával buszozott Európába két román lúzer

Ányos Miklós

2019.11.26. 07:20

Román kábítószercsempészeket fogtak el Röszkén, eljárás indult ellenük.

Elrendelte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája annak a két román férfinak a letartóztatását, akik 43 kiló marihuánát próbáltak Magyarországra csempészni – mondta el a Szegedi Törvényszék szóvivője.

Juhászné Prágai Erika közölte, a gyanúsítottak ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult eljárás. A megalapozott gyanú szerint a két férfi egy menetrend szerint Belgrád és Budapest között közlekedő busz utasaként jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. A férfiak bőröndjeiben, 17 csomagban összesen 43 kilogramm marihuánát találtak a határrendészek.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt szükségesnek látta a kényszerintézkedés elrendelését. Emellett feltételezhető az is, hogy a nemzetközi szálakkal is rendelkező bűncselekmény gyanúsítottjai szabadlábon hagyásuk esetén a bizonyítási eljárás megnehezítésére törekednének. A döntés ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be, így a végzés nem vált véglegessé.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére