Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csökkent az aktív fertőzöttek száma, újabb 4 halott

888.hu

2020.05.12. 06:52

Óvatos bizakodásra okot adó adatok.

3313 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, ami 29-cel több, mint egy nappal korábban. Elhunyt újabb 4 krónikus beteg. Ezzel 425 főre emelkedett az elhunytak száma, 1007-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1881 főre csökkent.

Az aktív fertőzöttek 60%-a, az elhunytak 79%-a, a gyógyultak 56%-a budapesti vagy Pest megyei.

746 koronavírusos beteget ápolnak kórházban és 45-en vannak lélegeztetőgépen.

A védekezés második szakaszában vagyunk. Ez nem a járvány végét jelenti, hiszen a vírus továbbra is terjed. Az a cél, hogy fokozatosan, szigorú menetrend szerint újrainduljon az élet és továbbra is elkerüljük a járvány „berobbanását”. Ezért Budapesten és Pest megyében továbbra is életben marad a kijárási korlátozás, vidéken viszont új szabályok léptek életbe. Az egész országban továbbra is fontos a 1,5 méteres védőtávolság tartása, és az arc eltakarása a boltokban és tömegközlekedési eszközökön.

A koronavírus.gov.hu azt írja, az időseket továbbra is arra kérjük, hogy csak kellő körültekintés mellett hagyják el otthonaikat, és az élelmiszerboltokat, patikákat, drogériákat a nekik kijelölt idősávban, 9 és 12 óra között látogassák.

Forrás: koronavírus.gov.hu

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére