Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

3 millió 419 ezer a beoltottak és 3607 az új fertőzöttek száma, elhunyt 214 beteg

888.hu

2021.04.22. 09:04

Az oltási program előrehaladtával párhuzamosan közeledik a védelmi intézkedések feloldásának második fokozata: a teraszok már készülhetnek a nyitásra – olvasható a kormány honlapján.

 

A vendéglátóhelyek a jogszabályok szerint reggel 5 órától este fél 10-ig tarthatják nyitva kerthelyiségeiket és teraszaikat.

A járvány megfékezése érdekében a kormány meghosszabbította a védelmi intézkedéseket, tehát továbbra is kötelező a közterületeken a maszkviselés, a távolságtartás, valamint érvényben marad az este 10 órakor életbe lépő esti kijárási tilalom. A kormány május 23-áig meghosszabbította a határellenőrzést, aminek változatlanul a járvány megfékezése és a hazánkba belépők ellenőrzése a célja”

– írja koronavirus.gov.hu.

Az üzletek nyitvatartásának ideje nem változik.

Hétfőtől kinyitnak az óvodák és az alsó tagozatok, május 10-étől pedig a felső tagozatosok és a középiskolások is visszatérhetnek a jelenléti oktatáshoz.

A szabadban folytatott sporttevékenység a védőtávolság és a vonatkozó jogszabályok betartásával továbbra is megengedett. A szállodák és a fitnesztermek azonban továbbra sem fogadhatnak vendégeket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére