Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Világsztár helyett a riválisoktól igazolna a Fradi

Pörge Béla

2016.12.23. 09:18

A Chelsea korábbi sztárja helyett inkább magyar focistákkal erõsítene a Fradi.

A Ferencvárossal kapcsolatban néhány nappal ezelőtt szárnyra keltek olyan pletykák, hogy Michael Essien érkezik a csapathoz. A ghánai válogatott és a Chelsea korábbi sztárja már túl van pályafutása csúcsán, 34 éves, legutóbb a görög Panathinaikoszban játszott, a télen szabadon igazolható.

A Nemzeti Sport információi szerint tényleg beajánlották Essient a Fradinak, de a felek a tárgyalásokig sem jutottak el, a ghánai játékos bérét nehezen tudnák kifizetni, aki egyébként sincs a legjobb fizikai állapotban.

Ezzel egy időben Ramirez távozása után egy újabb légiós, Florian Trinks klubváltása is egyre valószínűbbnek tűnik, ő az ősz második felében elég keveset lépett pályára, előtte sem alkotott maradandót.

Kikkel erősítene a várakozásoknál gyengébben szereplő Fradi?

A héten két magyar válogatott neve is felmerült. A csakfoci.hu úgy tudja, Botka Endre az FTC egyik kiszemeltje. Ezt az értesülést nem cáfolta meg senki, és azóta a Nemzeti Sport is hasonló hírt kapott, így úgy tűnik, a Honvéd egyik üdvöskéje a nagy riválishoz igazolhat.

A másik kiszemelt Bognár István, a Diósgyőr válogatott focistája, Bognár György fia. Bognár nagy kedvenc Miskolcon, a DVTK szurkolói pedig híresen "jóban vannak" a zöld-fehérekkel, így ha megvalósul, ez a klubváltás is elég pikáns lenne.

A Fradi vezetősége januárban szeretné megerősíteni a csapat keretét. A címvédő 19 forduló után a negyedik, négy pontra a bajnokságot vezető Videoton, Honvéd, Vasas hármastól, három ponttal előzve a Mezőkövesdet és az Újpestet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére