Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vereséggel hangoltunk a szlovákok elleni meccsre

Pörge Béla

2019.09.05. 22:44

Montenegró 2–1-re legyőzte Magyarországot.

Hamar vezetést szerzett a magyar labdarúgó-válogatott Podgoricában Montenegró ellen, Holender már a második percben betalált. A következő néhány percben még aktívabb és veszélyesebb volt a magyar csapat, majd kiegyenlítettebbé vált a meccs, sőt, egyre inkább a hazaiak vették át az irányítást.

Néhány montenegrói helyzet után a 32. percben Kosovic egy gyönyörű góllal egyenlített, 1–1.

A szünetig további említésre méltó esemény nem történt, felkészülési meccshez illően csendes zajlott a játék.

A második játékrészben az 53. percben Kovács előtt adódott helyzet, ám kihagyta azt. A 68. percben Dzsudzsák frissen beállva kapura lőtt egy szabadrúgást, az is kimaradt, nem úgy a montenegrói 11-es, amit Megusa értékesített.

A gól után Montenegró volt veszélyesebb, egy gyenge színvonalú meccsen 2–1-re nyert a délszláv ország csapata. Mindez mit sem számít, a hétfői találkozón kell nyerni!

Nincs az a vereség, amit ne feledtetne egy hétfői győzelem

Mint ismert, csütörtökön felkészülési mérkőzést játszik a magyar válogatott Montenegró ellen idegenben. Montenegró az Eb-selejtező csoportjában a negyedik öt csapat közül, négy mérkőzésen mindössze két pontot gyűjtve. Az Eb-re innen szinte biztosan nem jut ki a délszláv ország válogatottja, főleg, hogy Anglia és Csehország is ebben a csoportban található.

Azért ma is van minek örülni! A románok otthon kaptak ki, míg a norvégok és a svédek is nyertek, így Románia csak a negyedik az Eb-selejtezős csoportjában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére