Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb pofon Bogdánnak: új név Klopp kívánságlistáján

888.hu

2016.02.18. 19:18

Pletykák szerint újabb kiszemeltje van Jürgen Klopp-nak, a Liverpool FC menedzserének. Nem jó hír Bogdán Ádámnak, hogy megint egy kapusról van szó.

Gyakorlatilag a bajnokság kezdete óta elégedetlenek a Liverpool FC-nél Simon Mignolet-val, az angol csapat belga légiósával, aki nem túlságosan megbízható teljesítménye ellenére maradt a csapat első számú kapusa. A helyzet Jürgen Klopp érkeztével sem változott, ezért reményeinknek megfelelően Bogdán Ádám megkapta az esélyt, hogy beverekedje magát a kezdőbe, de sajnos ő is betlizett.

Ennek következtében a német menedzser visszahívta a csapatba Danny Wardot, akit a skót Aberdeen együttesének adtak kölcsön, később pedig egy új név is felröppent, akit Klopp szívesen látna a vörösöknél, Marc-André ter Stegené. Stegen jelenleg a spanyol Barcelona együttesét erősíti. Az, hogy a német válogatott kapus Angliába költözik-e, legkorábban nyáron dől el.

Most viszont felröppent az újabb pletyka, hogy új kiszemeltje van a karizmatikus menedzsernek, méghozzá a spanyol António Adán személyében, aki jelenleg a Real Betis kapuját védi, de korábban kipróbálta már magát az olasz bajnokságban a Cagliarinál is, bár nem túl sok sikerrel. Korábban pedig Iker Casillas mögött leginkább a Real Madrid padját koptatta. Pontosabban, volt egy időszak a blankók Mourinho-érájában, amikor a portugál edző egy időre bizalmat szavazott neki.

Egyelőre még csak suttognak erről az opcióról, főként annak tükrében, hogy a chinatopix.com állítása szerint Adán kivásárlási ára 6.2 millió angol font, és egy ilyen költséget azért meg kell gondolnia minden klubnak.

Még nem lehet tudni, mit hoz a jövő, azt viszont már régóta lehet sejteni, hogy Bogdán Ádám számára nem sok jót a Liverpoolban. Tovább nehezíti a magyar válogatott kapus helyzetét, hogy Klopp - még - nem akarja elengedni, így neki nincs más opció, mint hogy teszi a dolgát Mignolet - és most már Ward - mögött, lehetőséget kap a tartalékcsapatnál - ahol a hírek szerint jól megy neki - és reménykedik benne, hogy előbb-utóbb elengedik és kap egy jó ajánlatot. 

Kár, hogy a franciaországi EB előtt ilyen szerencsétlenül alakult a helyzete a kétségtelenül tehetséges hálóőrnek.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére