Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Továbbjutott a Fradi a BL-ben

Bertha László

2019.07.30. 22:10

A múlt heti, hazai 3-1 után idegenben 1-1-es döntetlent játszott a máltai Valletta otthonában a Ferencváros, amely így bejutott a BL-selejtező harmadik fordulójába.

A Ferencváros jól kezdte a műfüvön játszódó mérkőzést, azonban két kapufa és több lehetőség ellenére sem sikerült vezetést szereznie a máltai bajnok ellen, amely egy tizenegyest követően Fontanella révén megszerezte a vezetést, ezzel némileg szorossá téve a párharcot.

Fotó: MTI

A második játékrészben először két lesgólig jutott a Fradi, majd Tokmac remek egyéni akciója immáron gólt eredményezett a magyar bajnoknak, amely ezzel eldöntötte a továbbjutás kérdését, hiszen a Vallettának további két gólt kellett volna szereznie ahhoz, hogy egalizálja az összesített eredményt.

A Ferencvárosnak az egyenlítő gólt követően számos lehetősége volt arra, hogy a győzelmet is megszerezze, ám a máltai kapus rendre bravúrral hárított.

A következő körben a horvát rekordbajnok Dinamo Zágráb vár a Fradira, amely ezúttal idegenben kezdheti meg a párharcot. Az első meccset jövő kedden rendezik Zágrábban, a visszavágó augusztus 13-án lesz a Groupama Arénában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére