Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább folytatódik a bohózat Újpesten

Pörge Béla

2017.01.13. 10:38

Elkészült a Szusza Ferenc Stadion felújítási munkálata, azonban a stadion alkalmatlan a játékra.

Korábban beszámoltunk arról a huzavonáról, ami az Újpest stadionjának felújítását kísérte. Sajnos úgy tűnik, a patinás fővárosi klubnál továbbra sem rendeződött a helyzet.

A héten megtörtént a felújításon átesett Szusza Ferenc Stadion hatósági bejárása, és a hatósági eljárásban résztvevő szervek: az ÁNTSZ, a katasztrófavédelem, az országos mentőszolgálat és a rendőrség képviselői a helyszíni szemle során megállapították, hogy jelenlegi állapotában a stadion nem felel meg a sporttörvény előírásainak, a stadionbiztonsági- és a beléptetőrendszer működésképtelen, a műszaki átadás-átvétel nem fejeződött be, a létesítmény nem rendelkezik használatbavételi engedéllyel sem, így az Újpest FC nem kezdeményezheti a pálya hitelesítési eljárását az MLSZ-től — írja a szövetség honlapján.

Az Újpestnek február elejéig van lehetősége a hibák orvoslására, hogy a stadion alkalmassá váljon az OTP Bank Liga mérkőzéseinek lebonyolítására. Az első hazai meccsét március 4-én a Fradi ellen játssza majd a csapat, azonban még kérdés, hogy hol.

A Szusza Ferenc Stadion befogadóképessége a felújítás során 13 501-ről 12 670-re csökkent, a hazai és a vendégszurkolók szektora felcserélődött, a vendégszektorban 2620 szurkoló fér el. A rekonstrukciót a szurkolók kényelemérzetének növelése indokolta: a mosdókat felújították, illetve további büféhelyiségek kerültek kialakításra, emellett a sajtórész is teljesen megújult.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére