Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tizenötezer gyermek buzdítja majd a magyar válogatottat Azerbajdzsán ellen

Bertha László

2019.10.08. 17:11

Az MLSZ közlése szerint mintegy 15 ezer gyermek buzdítja majd a magyar válogatottat a vasárnapi, Azerbajdzsán elleni mérkőzésen.

Mint ismert, az UEFA zárt kapus meccsel büntette a magyar labdarúgó-válogatottat a szlovákok elleni mérkőzés miatt, de a szabályzat így is lehetőséget ad arra, hogy 14 éven aluli gyerekek a helyszínen tekintsék meg az azeriek elleni összecsapást.

A magyar válogatott játékosai a Magyarország – Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzés végén a Groupama Arénában 2019. március 24-én | Fotó: MTI

A döntés ismeretében az MLSZ úgy határozott, hogy – élve az UEFA fegyelmi szabályzat adta lehetőséggel – 14 éven aluli gyermekekkel fogja megtölteni a Groupama Arénát vasárnap. Az MLSZ keddi közleménye szerint óriási volt az érdeklődés, öt nap alatt mintegy 15 ezer gyermek jelentkezését rögzítették, így el is keltek a rendelkezésre álló jegyek. A megszokottól eltérő helyzetre való tekintettel hamarabb kinyitják majd a stadion kapuit a mérkőzés előtt, hogy a messziről érkezők is kényelmesen átvehessék a belépőket – írja a Nemzeti Sport.

A magyar válogatott csütörtökön Horvátországban lép pályára a vb-ezüstérmes ellen, három nappal később pedig a Groupama Arénában fogadja hazai pályán Azerbajdzsánt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére