Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Telt házas lesz a magyar-horvát Eb-selejtezõ

Horváth Tamás

2019.02.19. 17:45

Minden jegy elkelt a március 24-i találkozóra.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának közlése szerint kedd délelőttre minden jegy elkelt a március 24-én esedékes mérkőzésre, melyet a Groupama Arénánban rendeznek.

Az MLSZ emlékeztet rá, hogy a belépőket múlt péntektől elsőként a szurkolói klub tagjai vásárolhatták meg, egységesen húszszázalékos kedvezménnyel, majd hétfőtől mindenki előtt megnyílt a vásárlás. A klubtagok nagy számban éltek az elővásárlási lehetőséggel, az első három napon közel hatezer jegy kelt el.

A hazai Eb-selejtezőkre kedvezményes árú bérleteket is lehetett vásárolni, ezekből csaknem hatezer fogyott el. A bérletárusítás első napján – a szurkolói klubtagoknak itt is elővásárlási lehetőségük volt – több mint 2500-an biztosították helyüket mind a négy hazai mérkőzésre. A jegyárusítás kezdetére a bérletek közel kilencven százaléka gazdára talált.

A magyar csapat a szlovákok ellen, idegenben kezdi meg a sorozatot március 21-én. A Nagyszombatban sorra kerülő találkozóra már február elején elkelt a szlovák szövetség által biztosított mintegy kétezer, vendégszektorba szóló belépő mindegyike.

A 2020-as Eb-nek 12 ország 12 városa ad otthont, köztük Budapest is. A rendezők részvétel esetén a csoportkörben legalább két meccset hazai pályán játszhatnak, de a kieséses szakaszban már nem. A magyar fővárosban három csoporttalálkozóra és egy nyolcaddöntőre kerül majd sor.

A magyar válogatott idei Eb-selejtezőinek időpontjai:

  • március 21.: Szlovákia-Magyarország
     
  • március 24.: Magyarország-Horvátország
     
  • június 8.: Azerbajdzsán-Magyarország
     
  • június 11.: Magyarország-Wales
     
  • szeptember 9.: Magyarország-Szlovákia
     
  • október 10.: Horvátország-Magyarország
     
  • október 13.: Magyarország-Azerbajdzsán
     
  • november 19.: Wales-Magyarország

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére