Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Téli olimpia – Két ezüst- és egy bronzérmet jósolnak nekünk Pekingben

MTI

2022.01.05. 16:00

Két ezüst- és egy bronzérmet jósol a magyar sportolóknak a február 4-én kezdődő pekingi téli olimpiára a Gracenote vezető szórakoztatási adatokat elemző cég. A novemberi prognózisa szerint még egy aranyérem megszerzésére is esélyesnek is tartotta Magyarországot. Mint ismert, első téli olimpiai elsőségünket az 5 ezer méteren rajtoló férfi rövidpályás gyorskorcsolya-váltó szerezte meg 2018-ban.

 

A novemberi előrejelzés még egy-egy arany-, ezüst-, és bronzéremről szólt. A virtuális éremtáblázatot – amelyen elsősorban nem a győzelmek, hanem az érmek száma rangsorol – Norvégia vezeti immár 45 éremmel, köztük 22 arannyal.

Az előzetes statisztikák alapján az Orosz Olimpiai Bizottság sportolói végeznek a második helyen a kínai fővárosban, nekik 32 dobogós helyet és 11 elsőséget jósol a rendszer, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokán a németek vannak 25/12-vel.

A Gracenote az előző kimutatásában szereplő négy után most hat aranyérmet vár a házigazda kínai sportolóktól, ugyanakkor a cég az ő esetükben szűkített mintából tudott dolgozni, mivel a koronavírus-járvány miatt a legtöbb versenyről hiányoztak. A pekingi téli olimpiát február 4. és 20. között rendezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére