Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Támadóan szeretne fellépni a válogatott Azerbajdzsán ellen

Pörge Béla

2019.06.06. 17:16

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a reptéren nyilatkozott a szombati mérkőzést megelőzően.

Mint ismert, a magyar válogatott szombaton 18.00-tól Azerbajdzsánban lép pályára Eb-selejtezőn. A csapat csütörtökön utazott el Bakuba, indulás előtt Marco Rossi és Gulácsi Péter nyilatkoztak.

Rossi elmondta, hogy ugyan Bese Barnabás és Kádár Tamás is elutazik Bakuba a csapattal, ám egyikük sincs még olyan állapotban, hogy pályára lépjen a szombati Eb-selejtezőn. A szövetségi kapitány hozzátette: örült annak, hogy ezúttal lehetőség volt a hosszabb közös munkára, sokat jelent, hogy az elmúlt másfél hétben együtt gyakorolhattak a kerettagok.

Fotó: MTI

Az olasz szakember kiemelte, hogy mindenkinek száz százalékot kell kiadnia magából, különben bajba kerülhet a válogatott.

Az biztos, hogy nagyon keményen meg kell küzdenünk a három pontért Bakuban

– tette hozzá Rossi, aki még nem tudja, hogy avat-e újoncot a következő két találkozón.

Gulácsi Péter arról beszélt, hogy nem szabad védekező szellemben játszania Magyarországnak, hiába lesz idegenbeli meccs.

Támadóan szeretnénk fellépni, mert az első két hely valamelyikének megszerzéséhez Azerbajdzsán ellen mindenképpen nyernünk kell. Ellenfelünknek is vannak az Európa-ligában edződött játékosaik, és számukra is óriási esélyt jelent ez a meccs arra, hogy felzárkózzanak a csoportban a többiekhez. Remélem, megváltozik az a tendencia, hogy idegenben kevésbé eredményes a csapat. Ha a maximumot hozzuk ki magunkból, akkor meg tudjuk nyerni a szombati mérkőzést.

A szombati találkozót élőben közvetíti az M4 18:00-tól.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére