Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szűken, de nyert az El második selejtezőjében a Fehérvár

Pörge Béla

2019.07.25. 21:56

Szorosan, de nyerni tudott a MOL Fehérvár az El második fordulójának első meccsén.

Nem tapogatóztak a csapatok, a Vaduz sem állt be, sőt, az első szögletet a lichtensteini csapat végezhette el. Az ötödik percben már a Vidi végezhetett el sarokrúgást, amit követően Stopira az ötösről tisztán a kapuba fejelt, hamar megszerezte a vezetést a Fehérvár, 1-0.

Fotó: MTI

A kilencedik percben Juhász fejelhetett egy újabb szögletet követően, abból nem lett gól, ezt követően kicsit leült a meccs.

A félidő második felében sokkal aktívabb volt a Vaduz, a Fehérvár kicsit beállt, de komoly gólhelyzet nem adódott a vendégek előtt.

A második játékrészt jól kezdte a Fehérvár, több kisebb-nagyobb helyzetet is kialakított a Vidi, a legnagyobb lehetőség ismét Stopira fejese volt, ami ezúttal sajnos nem akadt be.

A 68. percben Scepovics hagyott ki egy helyzetet, a kipattanót Milanov elhamarkodva mellé lőtte, ha hagyta volna a labdát, akkor Pátkai sokkal nagyobb helyzetbe kerülhetett volna.

A hajrában a Vaduz is próbálkozott, de kisebb lehetőségek a Vidi előtt is adódtak, Petrjak a 91. percben 11 méterről lőtt fölé nagy helyzetben, a 95. percben pedig Milanov szabadrúgását fogta a kapus. Több gól már nem született, a Fehérvár 1–0-ra nyert. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére