Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szórakozzunk együtt a németek kiesésén!

Pörge Béla

2018.06.28. 09:18

Szerda kora este óta a németek kiesésén nevet a teljes internet. Bár a szerkesztõségben többen is nekik szurkoltak, mi sem maradunk ki ebbõl.

Vegyes érzelmekkel viszonyulok a német kieséshez. Gyerekkoromban nagy kedvencem volt a Klose-féle válogatott, de azóta egyre kisebb a szimpátiám irántuk, négy éve is csak Klose miatt örültem a vébégyőzelmüknek (meg a 7–1 miatt, az a meccs nagyon nagy buli volt), megérdemelte az öreg.

Nem fogok kertelni, hiszen szubjektív érzelmekről van szó, egyszerűen zavart, hogy egyre több bevándorló van a német válogatottban (csak a miheztartás végett: a német nagyszülőkkel rendelkező Miroslav Klose nem bevándorló, ahogy Nikolics sem az a magyar válogatottban), én nekik már nem szurkoltam ezen a vébén, de azért nem is voltak olyan ellenszenvesek, mint a franciák vagy a szerbek.

HIHETETLEN! Németország utolsóként kiesett a csoportjából

A Mexikót simán verő Svédország nyerte az F csoportot, Mexikó második lett. Délután az F csoport két meccsére került sor. Mexikónak a döntetlen is elég volt, a többieknek győznie kellett. Ahogyan azt várni lehetett, a svédek támadóan léptek fel, több komoly helyzetük is volt, de jelzésértékű volt, hogy a mexikóiak is szerezhettek volna gólt az első fél órában, azonban ez egyik csapatnak sem sikerült.

Tippmixen is veszítettem a németek kiesésével, de őszintén: kit érdekel? Nagyon jól szórakoztam már azon is, amikor Neuer szerencsétlenkedése után Dél-Korea megszerezte a második gólját, egy kicsit sem sajnálnom a németeket. Nem sajnálom őket, mert a mutatott játékukkal nem is érdemeltek továbbjutást.

A világháló azóta természetesen megtelt a németek kiesésén élcelődő viccekkel, mémekkel. Kiválasztottam a nyolc kedvencemet azok kedvéért, akik nem akarnak végignézni n+1 erőltetett viccet pár jó poén miatt.

1. Hát igen, ehhez talán nem is kell kommentár.

2. Látatlanban is imádom ennek a megalkotóját, zseniális!

3. Jó-jó, ez talán kicsit erőltetett, meg láttuk is már annyi csapatnál, de a németeknél még ez is üt. "A német válogatott várja a nyolcaddöntőt."

4. Német katonák megadják magukat a szovjeteknek 1945-ben...

5. Maradva a háborús utalásoknál...

6. Ez a gól önmagában is ide illik, főleg a lelátóról egészen elképesztő. Neuer mégis mit érzett?
7. Na jó, ez talán elcsépelt kicsit...

8. Végül pedig a kedvencem, Granqvist afelől érdeklődött, hogy mit játszottak a németek...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére