Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szerda este újabb érmet szerezhetünk az atlétika vébén

Nagy Gábor

2017.08.09. 08:52

A riói olimpia bronzérmese, Márton Anita Londonban is megmutatta, hogy mire képes. A súlylökõ már az elsõ körben teljesítette a 18.30 méteres kvalifikációs szintet dobásával.

Márton Anita szerda este az első sorozatban hatodik versenyzőként 18.76 méterre lökte a súlyt, nagyon simán teljesítette a 18.30-as döntős szintet.

Később kiderült, hogy összességében a harmadik legnagyobb lökéssel jutott a fináléba a kínai Kung Li-csiao (18.97) és az amerikai Michelle Carter (18.92) mögött.

A sportoló a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott:

"Gyakorlatilag mindig ez a terv, hogy a lehető leghamarabb megdobjam a döntőt érő szintet, ezt most elsőre sikerült megvalósítani. [...] Pedig én sokszor gyengén kezdek, de dolgoztunk ezen, és most már lépésről lépésre tudok építkezni. Ez a kezdés megmutatja, hogy jó állapotban érkeztem a vb-re. Úgy érzem, hogy meglehet a húsz méter is a döntőben. Az elmúlt heti edzések is azt mutatták, hogy jobb formában vagyok, mint tavaly az olimpia előtt. Remélem, hogy minden összejön, és nem esik majd az eső, bár ezt mondják az előrejelzések."

A döntő szerdán, magyar idő szerint 21.25-kor lesz.

Hajrá, Anita!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére