Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szép gesztussal lép pályára vasárnap az FC Barcelona

Horváth József György

2017.08.19. 09:28

Különleges mezfelirattal emlékeznek meg Messiék.

Az FC Barcelona labdarúgócsapatának játékosai vasárnap a Real Betis elleni spanyol bajnoki mérkőzésen a mezükön viselt Barcelona felirattal emlékeznek a terrorcselekmény áldozataira.

A katalán klub pénteki közleménye szerint a hétvégi összecsapáson a játékosok hátán a nevük helyett egységesen "Barcelona" felirat lesz olvasható.

 

A spanyol szövetség és a liga vezetősége is engedélyezte, hogy ezzel, valamint a mezek elején látható 'TotsSomBarcelona' (magyarul: 'mi mind Barcelona vagyunk') felirattal fejezzék ki tiszteletüket az áldozatok iránt.

Korábban arról is döntés született, hogy hétvégén valamennyi spanyol és német bajnoki mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődik.

 

Csütörtök délután Barcelona központjában egy dzsihadista kisteherautójával gyalogosok közé hajtott, és hatszáz méteren keresztül gázolt el járókelőket. A merényletet az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vállalta magára. Péntekre virradóra Cambrils katalán tengerparti üdülőhelyen is gázolásos merényletet követtek el. A két támadásban 14 ember meghalt, a sérültek száma pedig legalább 130.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére