Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szenvedve nyert a bajnok és az egyik kihívó is

Pörge Béla

2018.03.17. 19:04

Az NB I. 23. fordulójának eredményei.

A Videoton nagy nehezen, egy hajrában szerzett góllal gyűrte le az immár sereghajtó Balmazújvárost 1–0-ra, ezzel továbbra is tapadnak a Fradira a fehérváriak.

Szintén az utolsó pillanatokban győzött a címvédő Honvéd a kiesés ellen küzdő Haladás ellen 2–1-re úgy, hogy az utolsó bő negyedórában emberelőnyben játszott a Kispest.

A Diósgyőr a hosszabbításban mentett pontot a Vasas ellen, 1–1 lett a meccs, ezzel a Vasas továbbra is nagyon közel áll a kieső zónához, és a DVTK sem indult el felfelé a tabellán.

Az Újpest a két kupameccs után, harmadjára bajnokin sem kapott gólt a Pakstól, de ez most csak egy pontra volt elég a liláknak, akik így is felléphettek a dobogóra.

A Mezőkövesd folytatta tavaszi jó szereplését, a Debrecen pedig a bukdácsolását, fordulatos találkozón 3–2-re nyert a borsodi csapat a Nagyerdőben.

Este fél 8-tól Ferencváros-Felcsút a Groupama Arénában.

Az élen továbbra is a Fradi és a Videoton áll, 47-47 ponttal, a Vidinek van egy elhalasztott meccse, a Fradi este játszik még. A harmadik az Újpest 33 ponttal, míg ennél csak 10 ponttal gyűjtött kevesebbet a két kiesőhelyen álló együttes, a Balmazújváros és a Haladás. Folytatás — a válogatott szünet miatt — két hét múlva!

FRISSÍTÉS:  A Ferencváros szintén kínkeservesen, de nyert 3–1-re úgy, hogy a Felcsút vezetett, a szünetben 1–1 volt az állás, és a 88. percben szerzett vezetést az FTC. Sokáig emberelőnyben játszottak a vendégek, a végére viszont 10-10 ember maradt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére