Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Surranópályán az Atlético Madrid

888.hu

2016.04.27. 15:48

A tegnapi kicsi unalmas, gól nélküli döntetlenre végzõdött Manchester City-Real Madrid mérkõzés után ma az Atlético Madrid-Bayern München összecsapással folytatódik a Bajnokok Ligája elõdöntõje.

Kedd este a Manchester City-Real Madrid mérkőzéssel indult a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezője. A mérkőzés végül 0-0-ás döntetlenre végződött, ami inkább a Real Madrid számára tűnik kedvezőnek. A mérkőzés után, Manuel Pellegrini, az angolok chilei menedzsere azt mondta, hogy bár nyerni szerettek volna, a döntetlen nem rossz eredmény, mert idegenben jól teljesít csapata.

A spanyolok azon keseregnek, hogy Cristiano Ronaldo nem léphetett pályára sérülése miatt és tartanak attól, hogy a visszavágóra sem épül fel. A tegnapi meccs bebizonyította, hogy a portugál nélkül nem elég veszélyesek a Real támadásai, bár így is megnyerhette volna a találkozót, ha Pepe nem Hart kapusba bombázza a labdát 3 méterről. A csapat java valószínűleg bekötött szemmel, sarokkal megoldja a szituációt, ha abba a helyzetbe kerül. Pepe volt ott, aki inkább a saját kapuja előtt van a helyzet magaslatán. Ezt a City ellen is bizonyította.

Miközben a csapból is a Real folyik, addig a másik madridi csapat, az Atlético szép csöndben készül a Bayern elleni összecsapásra. Teszem hozzá, a csapnak a másik kedvenc nedűje.

Az újságírók számára sokkal érdekesebb téma, hogy sikerül-e idén tripláznia a Bayernnek, - BL, Bundesliga, Német Kupa - hogy Pep Guardiola megnyeri -e újra a legrangosabb nemzetközi kupát a bajorokkal.

A matracosok meg csak teszik a dolgukat. A negyeddöntőben kiejtették a szakemberek által a BL-győzelemre leginkább esélyes Barcelonát, és a bajnokságban is tapadnak a katalán óriásra.

Az esti meccset illetően a bőrgatyások mestere óvatosan fogalmaz, mert tudja, hogy veszélyes ellenféllel néznek farkasszemet.

Az Atlético egy szinten van a Barcelonával és a Real Madriddal, képes megtréfálni nála esélyesebb csapatokat."

Abban is teljesen igaza van, hogy szórakoztató mérkőzést vár, mert csapata stílusos, olykor szemet gyönyörködtető játékra képes. Diego Simeone gárdája is stílusos. Diego Simeonés. Ha kell felkoncolja az ellenfelet, harcol és küzd utolsó leheletig. Ha a profi labdarúgókat megkérdeznék, hogy melyik az a csapat, amelyet szívesen elkerülnék ellenfélként, akkor szinte biztos, hogy az Atlético az első kettőben lenne, kíméletlen, megalkuvást nem tűrő játéka miatt.

Siemone sem kertel azzal kapcsolatban,hogy mit vár az összecsapástól:

Kemény mérkőzésre számítok és támadó szellemben futballozó ellenfélre. Más a stílusunk, mint a Bayerné, de egy háborúban nem az erősebb sereg győz, hanem az, amelyik okosabban használja a katonáit.”

Tiszta szavak. A madridiak öltözőjébe már valószínűleg bekészítették a több liternyi vért, amit a játékosaival fog megitatni az argentin mester. Õ aztán tudja miről beszél. Amíg aktív volt, ő is ilyen volt a pályán.

Ha engem kérdeznek, hogy ki az esélyesebb az esti találkozón, akkor nyilván a Bayern együttesét mondom. Ha viszont az kérdezik, hogy melyik csapat tud tovább, akkor elsőre inkább Simeone együttesének neve ugrik be. Nem azért mert jobb. Azért mert jó, hatalmas szívvel.

Ugyanezt érzem a spanyol bajnokságot illetően is. A Barca jobb, de...

 

BAJNOKOK LIGÁJA, ELÕDÖNTÕ, 1. MÉRKÕZÉS

Atlético Madrid–Bayern München

Kezdés: 20:45 / M4 csatornán megtekinthető

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére