Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valamennyi magyar csapat győzelemmel kezdett a nemzetközi kupában

Bertha László

2019.07.11. 22:43

Az előző szezonban az Európa-liga csoportköréig jutó fehérváriak öt gólt lőttek Montenegróban az Európa-liga selejtezőjének első mérkőzésén, míg a Honvéd 3–1-re győzött hazai pályán a litván ellenfelével szemben.

A Fehérvár FC Loic Nego mesterhármasával, valamint Juhász Roland és Huszti Szabolcs találatával 5–1-re győzött a montenegrói Zeta vendégeként a labdarúgó Európa-liga-selejtező 1. fordulójának első mérkőzésén. A Budapest Honvéd pedig saját közönsége előtt 3–1-re legyőzte a litván Zalgiris csapatát.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az Európa-liga selejtezőjében magabiztos győzelmet aratott ma a Debrecen is, míg a Ferencváros a tegnapi nap folyamán a BL-selejtező első mérkőzésén győzött a bolgár bajnok ellen.

Több mint 20 év után tehát először mondható el, hogy valamennyi magyar csapat győzelemmel kezdte a nemzetközi kupaszereplést.

Mindezek mellett érdemes beszámolni még a szlovák bajnokságban szereplő Dunaszerdahely (DAC) mérkőzéséről, akik hazai pályán 1–1-es döntetlent játszottak a lengyel Cracoviával.

Hajrá, magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére