Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rossi: a szlovákok és a horvátok ellen is a gyõzelem a cél

Horváth Tamás

2019.03.18. 17:27

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megtartotta a csütörtöki, Szlovákia elleni Eb-selejtezõ elõtti sajtótájékoztatóját.

Marco Rossi kezdésként elárulta, hogy a tengerentúlról érkező Németh Krisztiánra és Baráth Botondra még vár a csapat, rajtuk kívül viszont már az összes magyar futballista csatlakozott a nemzeti együttes keretéhez.

Az olasz szakember a várható kezdő tizenegyről egyelőre nem árult el konkrétumokat:

Nyilván taktikai részletekbe most nem mennék bele, nem adok ki részleteket az ellenfeleknek. Egyfelől a taktikai, másfelől a lélektani oldalra összpontosítunk. Ha sikerül ezen a két területen jól teljesítenünk, megfelelő csapatmunkát tudunk nyújtani. Egy olyan munkát, ami igazából a csapatot csapattá teszi.”

A magyar futball legnagyobb tehetségének számító, a Salzburgban a múlt héten gólt és gólpasszt jegyző, 18 éves Szoboszlai Dominik is szóba került a sajtótájékoztatón.

Szoboszlai azért van a keretben, mert úgy érzem, eljött a megfelelő pillanat. Csak holnap vagy holnapután döntöm majd el, ki lép pályára. Örülök, hogy Szoboszlai alkalmasnak érzi magát arra, hogy pályára lépjen”

– hangoztatta Marco Rossi.

A kapitány arról is beszélt, hogy a soron következő két Eb-selejtezőn hat pontot szeretne szerezni a válogatott, ebben csütörtök este 20.45-kor Szlovákia, vasárnap 18 órakor pedig Horvátország legjobbjai akadályozhatják meg a mieinket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére