Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rangadókkal folytatódik a világ legizgalmasabb bajnoksága

Pörge Béla

2019.02.16. 08:28

A Fradi Debrecenbe, a Honvéd Miskolcra utazik az NB I. 21. fordulójában.

Szombaton több izgalmas találkozóval folytatódik az NB I. A Ferencváros Debrecenbe látogat, ez mindenképpen a 21. kör legérdekesebb meccse lesz: a Loki egy győzelemmel akár beérheti a Vidit is a tabellán, míg a Fradi sikere újabb lépés lehetne a harmincadik bajnoki cím felé. Ez a mérkőzés lesz a nyitómeccs, már délután kettőkor sor kerül rá.

Öttől négy meccset rendeznek, ezek közül a Honvéd diósgyőri vendégjátéka ígérkezik érdekesnek. A Kispest továbbra is jó eséllyel küzd a dobogóért, míg a Diósgyőr feléledni látszik, ám a bennmaradáshoz még további sikerekre lenne szüksége a csapatnak – olyan kisebb bravúrokra is, mint amilyen a Honvéd megverése lenne.

Az Újpest a derbin hősiesen kiharcolt döntetlen után most Felcsútra utazik. A Fradi ellen szerzett egy pont akkor érne igazán sokat, ha ezúttal nyerni tudnának a lilák, ez esetben továbbra is jó pozícióban maradnának a dobogóért folytatott küzdelemben.

A Haladás a Mezőkövesdet fogadja, mondani sem kell, a szombathelyieknek létkérdés lenne a győzelem, különben még tovább csökken az amúgy sem nagy esélyük a bennmaradásra.

Bizonyára a Kisvárda–Paks-találkozó nem mozgat meg sokakat, pedig a jó formába lendülő Kisvárdának nagyon értékes lenne egy siker – főleg, hogy azzal egy pontra közelítenék meg a Paksot.

Este az MTK–Vidi zárja a fordulót, ez lesz az egyetlen budapesti meccs. A Vidi két vereséggel kezdte az évet, úgyhogy ha a bajnoki címről nem akarnak már februárban lemondani Székesfehérváron, akkor illene nyerniük. Az MTK harcban áll a dobogóért, így nekik sem mindegy ez a meccs.

20 forduló után az NB I-et a Ferencváros vezeti, mögöttük kilenc pont hátrányban a Vidi a második, mindössze két ponttal megelőzve a Honvédet. A sereghajtó továbbra is a Haladás, immár 12 pont hátrányban a bennmaradást jelentő 10. helytől.

Az NB II-ben szokás szerint vasárnap rendezik a teljes fordulót, érdemes lesz azt is követni, míg a személyes kedvencem, az NB III. rajtjáig már csak két hét van hátra!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére