Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öttusa Világfesztivál Budapesten

888.hu

2019.08.21. 10:23

2019-ben a világon először Felnőtt Öttusa-világbajnokságnak és Laser Run Világbajnokságnak ad otthont Budapest szeptember 2. és 8. között a Kincsem Parkban.

Több mint tíz év után újra a magyar fővárosban szurkolhatunk öttusázóinknak. A fő eseménnyel párhuzamosan az öttusa utolsó számából álló Laser Run Világbajnokság is helyet kap idén a Kincsem Parkban, amely mellett gyerekprogramok, bárki által kipróbálható lézerlövészet és kiállítás színesíti.

Az olimpiai kvalifikációs vb-t – és vele párhuzamosan a laser run (lövészetes futás) vb-t 2-től 5-ig, azaz hétfőtől csütörtökig ezer forintos, úgynevezett sétáló jeggyel lehet majd látogatni a Kincsem Park területén, míg 6-tól 8-ig, azaz péntektől vasárnapig 3000, illetve 4500 forintért válthatunk belépőt. A gyerekek hétéves kor alatt ingyen nézhetik meg a versenyeket.

A vb első két napján a női és a férfi váltóra kerül sor, majd a hagyományos versenyek selejtezői következnek. Pénteken lesz a női döntő, szombaton a férfi finálé, vasárnap pedig a vegyes váltó.

Az idei világbajnokság az első, melyen együtt rendezik az öttusa és a laser run versenyeit is. Az érdeklődőket kiegészítő programok is várják, így bárki kipróbálhatja a lézerlövészetet, lesz öttusa-kiállítás, a gyerekek pedig játékos formában kaphatnak bepillantást a sportág kulisszái mögé.

Az eseménnyel kapcsolatban további hasznos információkat, interjúkat a sportolókkal az Öttusa-világbajnokság és Laser Run Világbajnokság hivatalos oldalán talál, a belépőkhöz pedig a www.jegy.hu oldalon keresztül lehet hozzájutni.

Szurkoljunk együtt a magyar öttusázóknak és legyen részese a fesztiválnak!

A cikk támogatója a budapesti Öttusa Világbajnokság és Laserrun Világbajnokság szervezői a Nemzeti Sportügynökség és a Magyar Öttusa Szövetség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére