Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összejött a Fucsovics–Federer meccs az Australian Openen

Pörge Béla

2020.01.24. 15:28

Nehezen, de nyert Roger Federer az ausztrál John Millman ellen.

A 20-szoros Grand Slam-győztes, harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer lesz Fucsovics Márton nyolcaddöntős ellenfele a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a harmadik fordulóban öt szettben legyőzte az ausztrál John Millmant – írja az MTI.

A pénteki találkozón Millman került szettelőnybe, de a volt világelső Federer fordított. Az ausztrálban azonban maradt tartalék, és miután a negyedik játszmában ismét ő bizonyult jobbnak, az ötödik szettre maradt a döntés.

Az utolsó játszmában Millman 1:1 után brékelőnyhöz jutott, amit Federer rögtön visszavett. A kiegyenlített párharc végül tie breakben dőlt el, amelyben Millman 3-0-ra meglépett, majd 8-4-nél elérhető közelségbe került számára a továbbjutás, de végül Federer sorozatban hat pontot nyert. A mérkőzés 4 óra 3 percig tartott.

A 27 éves Fucsovics (a világranglista 67. helyezettje) eddig kétszer találkozott a 38 éves Federerrel (3.), mindkétszer kikapott: 2018-ban az Australian Open nyolcaddöntőjében 6:4, 7:6 (7-3), 6:2-re, míg tavaly, a dubaji torna negyeddöntőjében 7:6 (8-6), 6:4-re.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére