Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktornak is hiányzik a pirotechnika a stadionokból

Pörge Béla

2018.03.02. 11:08

A DVTK épülõ stadionjának bejárásán errõl is beszélt a miniszterelnök.

A Diósgyőr szurkolói oldala, az amigeleken.hu egy rövid összefoglalót készített csütörtök este, miután Orbán Viktor stadionbejáráson vett részt a klubnál.

"A miniszterelnöknek nagyon tetszett a stadion belülről és azt mondta, hogy illik a csapatunkhoz és fergeteges hangulat lesz itt. Persze, csak ha meg tudjuk tölteni. Érdeklődött tőlünk, hogy mi a véleményünk Bódog Tamásról és azt is mondta, hogy szerinte jól jártunk vele, mert illik a DVTK csapatához. Viccelődött vele, hogy a Felcsút még nem jutott ilyen messze a kupában és mi biztosítottuk róla, hogy tovább már nem is fog menetelni a csapata" – utaltak a miskolciak arra, hogy a Magyar Kupában egymással játszik majd a két csapat az elődöntőbe jutásért.

Felvetettük neki, hogy a pirotechnika nagyon hiányzik a stadionokból, erre azt válaszolta, hogy neki is, mert nem igazi a hangulat nélküle. Nem érti, hogy az MLSZ miért tiltja"

– írták, sőt, a beszámoló szerint ha az MLSZ módosítást nyújtana be ezzel kapcsolatban, biztosan megszavaznák.

Az átadással kapcsolatban a következők derültek ki: "a lehetséges átadás dátumaként többször is elhangzott a március 31. Erre azt mondta, hogy a választás nem múlik a stadion átadásán, ezért arra biztatná az építőket, hogy akkor adják csak át, amikor minden kész van."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére