Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyolc tipp a hétvégére

Pörge Béla

2017.03.31. 14:58

Megnéztük, hogy mire érdemes fogadni április elsõ hétvégéjén.
Liverpool - Everton, szombat, 13:30

Igazi városi rangadó, mindkét csapat jó formában várja a derbit. Az Everton egy esetleges győzelemmel még a Liverpoolt is behozhatja, ez mindkét csapat számára elég indok arra, hogy győzelemre játsszon. Szerintünk mindkét csapat gólt fog szerezni, erre a Szerencsejáték Zrt. 1,65-ös szorzót ad.

Burnley -Tottenham, szombat, 16:00

A Burnley hazai pályán remekel, szinte az összes pontjukat ott szerezték. A Tottenham ugyan elég jó formában van, de idegenben sokat botlanak, ráadásul Kane a hétvégén nem léphet pályára. Arra azért nem mernénk tenni, hogy a Burnley behúzza a meccset, de egy döntetlen összejöhet. Az 1X is jól fizet, 2,05-rá az odds.

DVTK - Újpest, Mezőkövesd, szombat, 18:00

A Diósgyőr az életéért küzd, és a pályán mutatott játékukhoz képest rosszabbul állnak, semmi nem jön ki nekik. Az Újpest védelme nem a legerősebb a bajnokságban, viszont ritkán esik meg a csapattal, hogy ne szerezzen gólt. Szerintünk mindkét csapat be fog találni, erre 1,75 az odds.

Sassuolo - Lazio, szombat, 18:00

A Sassoulo borzalmas formában várja a találkozót, míg a Lazio ugyan néha botlik, de alapvetően elég jó, nem véletlenül negyedik a csapat. Úgy gondoljuk, most nem fognak kérdezni, és behúzzák a meccset, erre 1,75-ös oddsot ad a tippmix.

Malaga - Atletico Madrid, szombat, 20:45

Az Atleti a dobogóért, és ezzel egyben a BL-csoportkörért küzd. A Malaga rettenetes formában van, így szerintünk ha nem is könnyen, de nyer majd a kisebbik madridi csapat. 1,7 erre a szorzó.

Palermo - Cagliari, vasárnap, 15:00

A Palermo számára nincs más lehetőség, csak a győzelem. Az ilyen meccseket egyszerűen be kell húzniuk, ha kapaszkodni akarnak az utolsó szalmaszálba, ami az Empoli vergődése. A Cagliari szokásához híven inkább otthon gyűjti a pontokat, így lehet esélye a szicíliai gárdának. A hazai győzelemre 2,3-as odds van.

Chievo - Crotone, vasárnap 15:00

A Crotone idegenben a leggyengébb csapat, kettő pontot sikerült összeszedniük. A Chievo tipikus középcsapat, elvileg ez a meccs nem jelenthet számukra gondot. Az egyetlen veszély az lehet, hogy a hazaiak számára már most sincs sok tétje ennek a meccsnek, kiesni nem fognak, a nemzetközi kupáról sem álmodhatnak. Reméljük, még nem kezdődött el a bundázási szezon, és akkor simán jönni fog 1,8-ért ez a meccs.

Valencia - Deportivo La Coruna, vasárnap, 18:30

Gólgazdag meccset várunk, a Valencia védelme nem zár jó, cserébe viszont szinte mindig betalálnak. 1,8 az odds arra, hogy legalább három gól születik.

Végezetül szeretnénk elmondani, hogy nem kell egyben mind a nyolc meccset megtenni, arra azért nem vállalunk garanciát, de abban biztosak lehettek, hogy ha ügyesen kombináljátok a fenti ötleteket, akkor nem fogtok rosszul járni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére