Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Love is lóvé – Dzsudzsák marad az Emirátusokban

888.hu

2020.02.07. 10:25

Úgy tűnik, eldőlt: Dzsudzsák marad a pénzes foci birodalmában: az 5. helyen álló al-Ainnál folytatja a pályafutását az Egyesült Arab Emirátusokban. Hiába, pénz beszél, kutyaszar táncol...

Mi is beszámoltunk arról, hogy az al-Ittihad Kalba, a focista eddigi csapata a napokban váratlanul megvált Dzsudzsák Balázstól. A döntés a játékost és a helyi futballtársadalmat is meglepte. Ugyanakkor Dzsudzsák aligha szomorkodhat, hiszen sajtóhírek szerint mintegy 900 milliós végkielégítésre számíthat a szerződését egyoldalúan felbontó klubtól.

A Nemzeti Sport viszont ma azt írta, hogy egybehangzó arab sajtóértesülések szerint már meg is van a magyar válogatott támadó új klubja.

A helyi futballhírekre szakosodott UAESoccer már hivatalosnak tekinti, miszerint Dzsudzsák a szintén egyesült arab emírségekbeli, a bajnokságban jelenleg az 5. helyen álló al-Ainnál folytatja a pályafutását

– írták.

Vagyis a magyar válogatott oszlopa egy, a világ élvonalától még lejjebb található klubnál építgeti tovább a karrierjét (vagy inkább vagyonát...).

Egyébként a focista leszerződtetését állítólag az al-Ain szurkolói harcolták ki, miután a Kalba szerződést bontott a játékossal.

Az al-Ain egyelőre nem adott hírt Dzsudzsák érkezéséről, Duzsudzsák menedzsere viszont nem cáfolta a híreket, de nem is kívánta kommentálni azokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére