Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Német–magyar meccs: ahogy a 888 csapata látja

888.hu

2021.06.23. 12:00

Ma este a Portugália–Franciaország, valamint a Németország–Magyarország mérkőzést rendezik meg az F csoportban. Minket, magyarokat elsősorban a saját válogatottunk meccse érdekel, hiszen ha legyőzzük otthonukban a németeket, akkor tovább is juthatunk a halálcsoportból!

 

Vajon milyen eredményt érünk el Németország ellen? Sikerülhet az Európa-bajnokság legnagyobb meglepetését okozni, és továbbjutni a csoportunkból? A 888.hu csapatán biztosan nem múlik, hiszen ahogy az eddigi meccseken, úgy most is végig szorítani és drukkolni fogunk a magyar válogatott sikeréért. Természetesen ezúttal is megvannak a gondolataink és megérzéseink a végeredménnyel kapcsolatban.

 

Horváth K. József: Azt mondják, jellem nélkül nincs győzelem. Aki állva hal meg, az a végsőkig küzd. Kiteszi szívét, lelkét, sportnyelven csúszik-mászik a pályán a tisztes helytállásért. Ezt várom a meccstől, a magyaroktól. Persze egy szerencsés győzelem is ránk férne. A csapat ugyanis már bizonyította, hogy a jellemük férfias.

Prokaj Dávid: 2016. június 22. Öt évvel ezelőtt hatalmas meglepetésre döntetlent értünk el Portugália ellen (3-3), amivel csoportelsők lettünk. Ma ahhoz is földöntúli bravúr kell, hogy harmadik helyezettként továbbmenjünk a következő körbe. Ehhez pedig egy pokoli nehéz meccsen kellene megverni Németországot. Adva van a feladat! Varázsoljatok nekünk valami szépet! Hajrá, Magyarország!

Jánosy Károly: A portugálok még megvertek, a franciákkal már döntetlent játszottunk, szóval a világosan kirajzolódó tendencia magyar győzelmet ígér a németek ellenében.

Fodor-Horváth Zsófia: Tök jó, hogy nem érdekel a foci, mert ez a mostani Eb nem is a fociról szól már... Ez száz százalék politika, nem az a kérdés, hogy ki nyer, melyik csapat jut tovább, hanem hogy hol, milyen módon jelenik meg valamilyen politikai jelkép. Ma játszik a magyar válogatott Németország ellen, és ennek a meccsnek komoly tétje van: továbbjutunk vagy sem. Mégis napokig az foglalkoztatott egy csomó „magyar” embert, hogy ki lesz-e világítva a stadion szivárványszínűre, vagy nem, lesz-e a müncheni városházán szivárványos lobogó, vagy sem. Ez nem normális. A foci legyen foci. Azért szurkolunk, hogy a németek letérdeljenek. Előttünk. Hajrá, magyarok!

Filipp Dávid: Megy a siránkozás, mert az UEFA (saját szabályaihoz hűen) nem engedte meg, hogy szivárványosra színezzék az Allianz Arenát. Gondoljunk csak bele, hogy mit művelnének a libsik, ha mi nyernénk... Hát kell ennél több motiváció? Willi Orban fejes góljával megszerezzük a vezetést az elején, majd végig tartjuk az előnyünket. A franciák elverik Portugáliát, Magyarország pedig szépen bemenetel a kieséses szakaszba. Legyen így!

Kovács Nikol: A magyar csapat ez idáig fantasztikus teljesítményt nyújt. Mindannyiunk számára okoztak feledhetetlen pillanatokat és élményeket. A német–magyar meccs keménynek ígérkezik, ugyanakkor úgy gondolom, hogy a magyar csapat tartogat még meglepetéseket. Hajrá, magyarok! Győzni fogunk!

GFG: Mivé lett Deutschland? Zászlaja: szivárvány háttér előtt birodalmi sas. München kapitulált. Van olyan, hogy futballnacionalizmus. Az a csapat nyer, amely fontosabbnak tartja, hogy küzdjön saját nemzete büszkeségéért és dicsőségéért, és nem az, amelyik a faji egyenlőtlenség ellen, az LMBTQ-forradalom érdekében akar demonstrálni. Tehát mi nyerünk, méghozzá 2-1-re.

Hökkön Melinda: A németeknek nem lesz akkora szerencséjük, mint a portugáloknak volt. Különben is, a németeknek esélyük sincs egy szivárványmentes stadionban ellenünk, hiszen nem lesz semmilyen LMBTQ-jelkép, amely erőt adhatna nekik. Na, nem mintha az megmentené őket az elsöprő magyar győzelemtől!

Szabó József: A müncheni polgármester mérgelődött azon, hogy nem lehet szivárványszínű a stadionjuk. Remélem, a német–magyar meccs után már amiatt lehet mérges, hogy megvertük őket. Hajrá, magyarok!

Ányos Miklós: Szivárvány nem lesz, gólzápor sem valószínű, viszont némi esőt és a szombatinál sokkal kellemesebb hőmérsékletet jeleztek a meteorológusok az esti müncheni meccsre, így minden adott a viharos sikerhez. A hétvégi mérkőzésünk alapján simán boríthatjuk a papírformát.

Fábián Eszter: A portugál meccsen bemelegített a csapat, a franciáknál már megmutatták milyen is az a magyar virtus, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a németek ellen már erejük teljében lesznek a srácok! Reszkess Németország!

Schüller Márton Imre: A németek az utóbbi időben mintha inkább szivárványt kergetéssel foglalkoznának a focizás helyett. Meglátjuk, hogy a politikai provokációk mellett mennyi figyelem jut majd a labdára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére