Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem látszik a holland szurkolókon, hogy egy „diktatórikus, elnyomó országban” lennének

888.hu

2021.06.27. 17:20

Ma rendezik meg Magyarországon a Hollandia-Csehország mérkőzést, melyből félő, hogy a lobbiszervezetek igyekeznek világbotrányt kreálni. De vajon érzik az elnyomás minden pillanatát a holland szurkolók az antidemokratikus Magyarországon?

 

A Puskás Aréna Facebook-oldala töltött fel egy olyan videót, melyben stílusosan egy narancssárga szurkolói busszal gördült be pár focirajongó a Hősök-terére. Nem említette az úriember a videóban, hogy rendőrök kísérték volna...

Az oldalon feltöltöttek olyan képeket is, melyen számos holland szurkoló látható, akiket a rendőrök vegzálva engedtek be a diktatúra országába, akik éppen ezért feszélyezve érzik magukat az Európai Unió el- és visszamaradott kis szigetén – ja, nem.

Forrás: Puskás Aréna Facebook-oldala

Forrás: Puskás Aréna Facebook-oldala

 

Ugy látszik tehát, hogy ilyen egy rettenetesen elnyomó, autokratikus ország. Mondhat bármint a holland fickó, Mark Rutte, lehet akármennyire ellentétes véleményen, Magyarország ettől még tisztelettel és szeretettel fogadja a szurkolókat. Úgy, ahogyan a franciákat és a portugálokat.

Az utóbbi napokban megkérdeztek bármelyik ország szurkolóját, mindegyik elmondta, hogy elégedett volt a magyarok vendéglátásával.

Jókedvűek és szabadok lehettek az országban, és ezt a rendőrök nem próbálták meg elnyomni és megakadályozni.

Szabadon megközelítheti minden holland szurkoló a Puskás Arénát úgy, ahogyan azt ő eltervezte és szeretné. Nem kötelezi őket például a TEK, hogy buszra szálljanak. Ahogyan az Németországban megtörtént a magyarokkal, ahol már nem fogadta őket senki olyan fene nagy szeretettel. Talán inkább a határokat kellett volna jobban őrizniük....

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bestoffootball (@bestoffootball) által megosztott bejegyzés

A Nemzeti Sport Online kérdéseire is önkívületi állapotban válaszoltak a hollandok a szurkolói zónában. Elmondták, hogy látták a németek elleni meccsünket, és dicsérték a játékunkat, és sajnálják, hogy nem jutottunk tovább a csoportkörből.

Egyikőjük arra is ragadtatta magát, hogy a szurkolóinkat dicsérte:

A szurkolóik is nagyon tetszettek, ahogy közösen elénekelték a csapattal a himnuszt. ”

 

Sajnálatos, hogy nekik egy Mark Rutte jutott miniszterelnöknek, aki a magyarokat leginkább csak demokratikus módon kényszerítene térdre, ha módja lenne rá.

Reméljük, hogy a holland válogatott sztárjátékosa, Georginio Wijnaldum is inkább a játékkal lesz elfoglalva, és a lövőhelyzeteket fogja keresni, és nem az előre önmagának beképzelt rasszista bekiabálásokat és huhogásokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére