Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem bírt egymással a bajnok és a listavezetõ, egy meccs elmaradt

Pörge Béla

2017.09.23. 22:21

Az NB I tizedik fordulójának eredményei.

Nem fejeződött be a tizedik forduló, mert a Vasas-Haladás találkozó csak 22 percig tartott, a Szusza Ferenc Stadionban áramszünet miatt nem volt világítás, így Vad II végül a meccs félbeszakítása mellett döntött.

A Fradi otthon 2—0-ra verte a Diósgyőrt, míg a Debrecen még simábban, 3—0-ra nyert szintén hazai pályán a Puskás Akadémia ellen.

A Paks már jóval nehezebben, de 1—0-ra legyűrte a Balmazújvárost, míg Mezőkövesden megszületett a forduló egyetlen idegenbeli győzelme. Bár a hazaiak vezettek a félidőben, az Újpest fordított, sőt, 3—1-re is vezetett már, amikor kihagytak egy büntetőt, a Mezőkövesd pedig rögtön ezután szépített. Szoros lehetett volna a hajrá, de az Újpest még egyszer beköszönt, 4—2-re győztek a lilák.

Az esti rangadón nem bírt egymással a két csapat, a Videoton villámgóllal vezetett, de a címvédő Honvéd egyenlített még az első félidőben. Több gól már nem esett, 1—1 lett a vége.

10 forduló után a Videoton áll az élen 21 ponttal, őket két ponttal követi a Fradi, újabb kettővel a Debrecen. A Balmazújváros az utolsó hat ponttal, két ponttal előzi őket a Mezőkövesd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére