Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem bírnak magukkal az angol drukkerek

888.hu

2021.07.11. 20:30

A The Athletic újságírója, Alex Kay-Jelski Twitter oldalán számolt be arról, hogy nagy feszültségben telnek a döntő előtti órák a Wembley Stadion környékén, ahol a jegy nélkül maradt szurkolók megpróbálnak betörni a stadionba. További helyszíni jelentések arról számolnak be, hogy a jegy nélküli drukkerek lefizetik a kapuőröket és így jutnak be.

 

A koronavírus-járvány miatt az Anglia-Olaszország Eb-döntőre 67 ezer néző mehet csak be. Ezt a korlátozást nehezen viselik a drukkerek és többször megrohamozták a zárt kapukat – írja az Origo.hu.

A Sky News beszámolója szerint több tucat jegy nélküli drukker jutott be a stadion területére, de a nézőtérre egyelőre nem. A Wembley szóvivője szerint az incidensek a stadion külső kerületén történtek meg. Londonban vasárnap rajongók ezrei gyűltek össze a Wembley Stadionnál. Sokan olyanok, akiknek nincs jegyük az összecsapásra. A rendőrség arra szólította fel a jegy nélküli embereket, hogy ne utazzanak oda, illetve menjenek haza.

A The Mirror videófelvételt is készített.

 

Sam Wallace, a The Telegraph újságírója arról számolt be, hogy a biztonsági őrök eszeveszetten próbálják elkapni a rajongókat.

 

Ezen a két képen pedig jól látszik, mi történik Londonban.

Az Anglia-Olaszország Eb-döntő 21 órakor kezdődik Londonban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére