Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nehezen nyert a Videoton, gyõzelemmel kezdett az Újpest

Pörge Béla

2018.02.24. 19:08

Véget ért a téli szünet az NB I-ben, a forduló eddigi meglepetése a Debrecen hazai veresége.

A magyar bajnokság 20. fordulójában öt meccset rendeztek szombat délután. A Debrecen meglepetésre 2-0-ra kikapott otthon a Balmazújvárostól, két hajrában született góllal. 

A Videoton nehezen gyűrte le a Vasast. Az első félidőben egy-egy gól és egy-egy kapufa született, míg a második félidő inkább küzdelmet, mint szép focit hozott. A Videoton 2-1-re nyert, a Vasas emberhátrányban fejezte be a meccset. 

A Haladás is tíz emberrel zárta az Újpest elleni mérkőzését, a lilák pedig 1-0-ra győztek, ezzel ideiglenesen negyedik a csapat a tabellán.

A Paks 2-1-re verte a Diósgyőrt a hosszabbításban szerzett góllal, míg a Mezőkövesd és a Felcsút találkozóján nem esett gól.

Este fél 8-tól a forduló rangadója, a Fradi-Honvéd következik.

Az esti meccs előtt pontazonossággal vezeti az FTC és a Videoton a tabellát, a Debrecen harmadik, az Újpest negyedik, de egy győzelemmel a Honvéd visszaveheti pozícióját. Továbbra is utolsó a Mezőkövesd, kieső helyen áll még a Haladás, de őket csak egy ponttal előzi a Vasas, ráadásul a két csapat jövő héten egymással játszik majd.

FRISSÍTÉS:

Este jó meccsen nyert a Ferencváros 5-2-re a Honvéd ellen, ezzel három pont előnnyel vezeti a tabellát, a Honvéd ötödik. A kispestiek 3-2-nél kihagytak egy tizenegyest, Dibusz nagyot védett. Előtte már 3-1-re is ment a Fradi 0-1-ről, ám a büntetőnél visszajöhetett volna a Honvéd. A vége végül nagyon sima lett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére