Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyot küzdöttünk, de nyertek a portugálok

Pörge Béla

2017.09.03. 22:37

Hõsiesen küzdött a magyar válogatott Portugália ellen, egy órát emberhátrányban játszva. Nem sikerült a bravúr.

Beszámoltunk már róla, hogy milyen fogadtatásban részesült a válogatott a Groupama Arénában, telt ház előtt. A játékosok ehhez méltó hozzáállással játszottak, nagy elánnal küzdöttek.

Portugália kezdett jobban, de a magyar válogatott szépen tartotta magát, sőt, néha még a kapuig is eljutottunk. Ronaldónak volt egy jó lövése, amikor Gulácsi nagyot védett, de ezt leszámítva nagy helyzetek nélkül telt el az első 30 perc.

Ekkor Priskin lekönyökölte Pepét, jogos piros lapot kapott érte. Ezután hősies küzdelem folyt a pályán magyar részről. Az első félidőben nem esett gól.

A második játékrészt vehemensen kezdték a portugálok, és sajnos már a 49. percben megszerezték a vezetést, André Silva révén, Ronaldo kiváló beadása után. Azonnal jöhetett volna a válasz, de Pátkai centikkel mellé lőtt.

Ezt követően kicsit leült a meccs, emberhátrányban nem volt komoly esélye a magyar csapatban támadni, a portugálok pedig az előnyük tudatában nem erőltették annyira a támadásokat, mint korábban. A mérkőzés végéhez közeledve egyre többet volt a labda a portugáloknál, ezen a cseréink sem segítettek.

Az utolsó pillanatban egy szabadrúgás után Fiola fejelt kapura, nem elég erősen.

A magyar válogatott nagyot küzdött, de sajnos a portugálok győztek, 1—0-ra. Ezzel eldőlt, hogy Magyarország biztosan nem jut ki az oroszországi világbajnokságra.

A csoport másik két meccsén Lettország ellen idegenben simán nyert Svájc, 3—0-ra, míg korábban Feröer-szigetek 1—0 verte Andorrát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére