Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyot hajrázott, de kikapott a Vidi

Pörge Béla

2018.08.22. 22:53

Szerda este a Mol Vidi FC fogadta a Groupama Arénában a görög AEK Athén együttesét a Bajnokok Ligája selejtezõjének utolsó fordulójában.

A székesfehérvári csapat edzője egy változást eszközölt a Malmö elleni visszavágóhoz képest. Marko Scsepovics maradt ki, helyére Huszti Szabolcsot tette be Marko Nikolics vezetőedző. Mint később kiderült, ez egy fontos változtatás volt.

Nem kezdődött nagy iramban a találkozó, nem is igazán alakult ki helyzet egyik oldalon sem az első fél órában. A 22. percre így is jutott egy fontos esemény, Huszti egy felesleges, de durva szabálytalanság után pirosat kapott. A taposása inkább sárgát ért, mint pirosat, de tény, hogy egy buta szabálytalanságot követett el.

A 35. percben Klonaridis szerzett vezetést az AEK javára, egy kipattanót vágott be a Vidi kapujába, 0–1. A szünetig több volt a görög helyzet, de Fiola akár egyenlíthetett volna.

A második játékrész elején növelte előnyét az AEK Athén, a 49. percben Bakasetas lőtt szép gólt. A görög játékos egy csel után a tizenhatosról talált be a magyar kapuba.

Ekkor nagyon távolinak tűnt a csoportkör, ám Bakasetas egy, Husztiéhoz nagyon hasonló szabálytalanságért szintén pirosat kapott. 10-10 emberrel sokat változott a játék képe.

Az utolsó 30 percben egyértelműen jobb volt a Vidi, pár közvetlen a piros után még a görögöknek volt helyzete. A 62. percben aztán összejött a szépítés, Lazovic talált be.

A hajrában nyomott a Vidi, csak a fehérvári csapatnak volt lehetősége, de az egyenlítés sajnos nem jött össze, 1–2 lett a vége. Előnye birtokában már teljesen egyértelmű, hogy az AEK az esélyesebb a továbbjutásra, kisebb csoda kéne a Vidinek, de a hajrában látottak alapján nincs veszve a BL-csoportkör, az El pedig ugye biztos.

A visszavágót augusztus 28-án rendezik meg Athénban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére