Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Tímea a 888.hu-nak: Ha csak egy embert tudtam rábírni az oltásra, már megérte

Jánosy Károly

2021.04.17. 14:00

Megtisztelőnek tartja Nagy Tímea, hogy több sportnagysággal egyetemben az oltási kampány egyik arca lett. A kétszeres olimpiai bajnok párbajtőröző szerint a jelenlegi, nem éppen rózsás helyzetből a vakcina jelenti az egyetlen kiutat

S erre persze mindenki figyelmét érdemes felhívni, ezért azonnal igent mondott a felkérésre. Annál is inkább, mert a napokban jó barátját, az Athénban olimpiai bajnokságot nyert sportlövőt, Igaly Dianát vitte el a vírus.

Nap, mint nap tragédiákat, egyéni és családi drámákat él át az ország, ennek ellenére vannak olyanok, akik ilyen, olyan okok miatt nem tartják fontosnak, saját és mások egészségének a védelmét. Nem szabad hazardírozni, mindenkivel meg kell értetni a védekezés, az oltás fontosságát

– nyilatkozta lapunknak Nagy Tímea. – El kell juttatni mindenkihez az üzenetet, rá kell vezetni az embereket, hogy közös ügyünkről van szó.

A bajnoknő tiszteli mások véleményét, most azonban meg kell győzni a habozókat, a tétovázókat. Ezt nem lehet elég sokszor hangoztatni, hiszen a fertőzöttek számát csak így lehet visszaszorítani.

- A példamutatással sokaknak utat mutathatunk. A szkeptikusok is beláthatják, csak akkor leszünk újra szabadok, térhetünk vissza a korábbi gondtalan életünkhöz, ha a lehető legtöbben beoltatják magukat. Ha csak egy vagy két embert sikerül rávennem arra, hogy oltásra jelentkezzen, már megérte. Szóval regisztráljunk, jelentkezzünk, védekezzünk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére