Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most szerették meg igazán Szalait a németek

Pörge Béla

2018.02.12. 13:13

Amióta a csatár Hoffenheimbe igazolt, nem volt a szurkolók kedvence. Egészen szombatig.

Szombaton a német bajnokságban, a Bundesligában a Hoffenheim 4–2-re legyőzte a Mainz csapatát, Szalai Ádám a csapata négy góljából kettőt lőtt a korábbi együttese ellen.

Szalait eddig nem annyira szerették Hoffenheimben, ez most megváltozott, miután a két gólja mellett ő lett a meccs embere.

A szurkolók még külön dalt is írtak Szalainak – írja a Nemzeti Sport.

Akár ragyog a nap, akár ömlik az eső,
mikor Szalai Ádám megint betalál,
minden hoffeinheimi tudja,
jövőre az európai kupa vár.”

Szalait nem mindig szerették ennyire. Michael Pfeifer, a Kicker újságírója a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta:

sohasem értette Julian Nagelsmann vezetőedző, miért olyan ellenszenvesek a szurkolók Szalai Ádámmal. (...) Emlékezzünk rá, cserecsatárként az előző szezonban nyolc gólt szerzett, s hozzájárult ahhoz, hogy csapata az Európa-ligában indulhasson"

– mondta, majd hozzátette:

sokan mégis úgy gondolták, képtelen a nagy ugrásra és megreked a kispadon. Az együttes vezetőedzője azonban nem így vélekedett. A Hoffenheim azért sem szerződtetett a télen támadót a Bayern Münchenhez átigazoló Sandro Wagner helyére, mert látta a Szalai Ádámban rejlő lehetőséget.”

A statisztikákkal foglalkozó Opta a 22. forduló legjobbjának nyilvánította Szalai Ádámot. Úgy tűnik, végre a szurkolók is megszeretik a 2016-os Európa-bajnokságon is gólt szerző csatárt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére