Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most kell Dzsudzsák, vagy nem kell?

888.hu

2016.07.02. 10:34

Nehéz eldönteni, hogy valós lehetőség-e, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs otthagyja a török középcsapat Bursaspor gárdáját, és legalább egy jobb bajnokságba játsszon a következő idényben. 

A török klub elnöke, Ali Ay az egyik török lapnak azt nyilatkozta, hogy

eddig egyetlen hivatalos ajánlat sem érkezett Dzsudzsák Balázsért.

Érdeklődő azonban akad bőven, mivel a hírt közlő lap, a bursahakimiyet.com.tr szerint nyolc együttes szeretné soraiban tudni a magyar játékost. Név szerint említve hetet sorol az internetes oldal, eszerint a Trabzonspor, Schalke, Hertha, Hamburg, Freiburg, Sampdoria és Palermo szeretné leigazolni Dzsudzsákot. 

A klubelnök elmondta, hogy az ajánlatok hiánya nem jelenti azt, hogy nem is fut be hamarosan egy hivatalos érdeklődés, mivel Dzsudzsák jó teljesítményt nyújtott az Eb-n.

A válogatott középpályásnak 2019-ig van élő szerződése a Bursaspornál, amely a 11. helyen zárt a török bajnokságban, nyolc ponttal lemaradva az El-selejtezős 5. helyről és 13 ponttal megelőzve az első kieső Sivasspor gárdáját. Dzsudzsák kivásárlási ára a transfemarkt.hu oldal szerint alig több, mint 4 millió euró, de sajtóhírek szerint jelenleg a török klub hétmillió euróban szabta meg a játékos kivásárlási árát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére