Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milyen mezben látjuk legközelebb Dzsudzsákot?

Bokor Gábor

2020.02.05. 11:00

A menedzsere szerint pár nap múlva kiderül.

Mint ismert, Dzsudzsák Balázs előző klubja, az emirátusi Al-Ittihad Kalba az Instagramon jelentette be, nem várnak tovább arra, hogy a magyar válogatott 33 éves focistája aláírja új kontraktusát, ezért megválnak tőle. A labdarúgó ezután szabadon igazolhatóvá vált, azaz átigazolási díj nélkül szerződhet másik csapathoz.

A Bors megkereste a játékos menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, hogy mi várhat a fél világot körbefocizó játékosra. Vörösbaranyi szerint napokon belül eldől, melyik lesz Dzsudzsák következő csapata, bár nincs rá nagy esély, de az is előfordulhat, hogy valamelyik magyar csapathoz megy a szélső.

Az emirátusi klub amúgy rögtön igazolt is játékost Dzsudzsák helyére, a 28 éves holland Na­varone Foort a Vitesse-től, akinek egyből odaadták a Dzsudzsák által hordott 7-es mezt, mindez arra utal, hogy nem volt szép és zökkenőmentes az Öböl menti klub és a magyar szélső szakítása.

Vannak megkeresések, de nem a topbajnokságok topklubjaitól

– közölte Dzsudzsák menedzsere.

Annyi biztosan tudható, hogy a 108-szoros válogatott focista nem Kínába igazol, mivel onnan egészségügyi és egy a tervezett fizetési sapka bevezetése miatt inkább menekülnek a focisták.

Balázs pályafutása annyira szép volt, hogy most már csak élveznie kellene a futballt. Bár imádja Magyarországot, valamiért mégsem akart eddig hazaszerződni. Ez érthető egy olyan játékostól, aki hosszú éveket töltött külföldön, megtapasztalta az ottani körülményeket

– mondta a lapnak Hrutka János korábbi játékos, sportmenedzser.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére