Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milák Kristóf: Az üres Arénában is éreztem a hazai pályát

Jánosy Károly

2021.05.24. 17:35

Elégedett volt a vasárnap zárult budapesti úszó Eb-n saját teljesítményével a 100 és 200 méteres pillangóúszásban aranyérmes Milák Kristóf. Ráadásul nemzetközi mércével mérve is igencsak jó időt sikerült elérnie. Igaz, sokat kivett belőle a hosszú viadal, a buborékrendszer, de összességében jól érezte a hazai pályát.

 

A két hónap múlva rajtoló ötkarikás játékokkal kapcsolatban elmondta, hogy a munka dandárját elvégezte, már csak azokat az apró hibákat kell kijavítania, amelyek az Európa-bajnokságon felmerültek.

Honlapunk arról érdeklődött az olimpián is abszolút éremesélyesként induló Miláktól, hogy vajon az üres lelátók miatt mennyire volt „hazai” a hazai pálya.

„Nyilván hátborzongató érzés több ezer ember biztatását hallva vízbe ugrani, de, ugye, a járvány közbeszólt, most üresek voltak a lelátók” – nyilatkozta a 888.hu-nak az Eb után egy edzésmentes szabadnapra készülő versenyző. „Azért mégis érvényesült egy kicsit a hazai pálya előnye, hiszen a Duna Arénában a medence vízétől kezdve az öltözőkön át a folyosókig mindent úgy ismerek, mint a tenyeremet. Növeli az ember komfortérzetét a megszokott terep.”

Egy biztos, az Eb résztvevőinek nem lesz újdonság a tokiói olimpián a Budapesten már megtapasztalt „buborékrendszerű” rendezés. Sós Csaba szövetségi kapitány tisztában van vele, hogy lelkileg talán nagyobb terhet ró a versenyzőkre a zárt rendszerben lebonyolított olimpia, de így még mindig jobb, mintha elmaradtak volna a játékok.

Rajtam nem múlik semmi, én is készülök, a legjobb viccekkel dobom majd fel a csapat hangulatát”

– mondta honlapunknak a kapitány.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére