Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan a Real Madrid új vezetõedzõje

Sümeghi Lóránt

2018.06.12. 17:21

A világbajnokságra készülõ spanyol labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Julen Lopetegui lett a Real Madrid új vezetõedzõje.

A szakember az oroszországi torna után áll munkába a Bajnokok Ligája-címvédő madridi együttesnél, melynek vezetőedzői posztjáról másfél hete mondott le Zinedine Zidane.

Emlékezetes, a francia szakember 2016 januárjában vette át az irányítást a Real Madridnál, amellyel két és fél év alatt három BL-t, egy spanyol bajnokságot, egy spanyol Szuperkupát, két európai Szuperkupát, valamint két klubvilágbajnokságot nyert.

Lopetegui - aki 1988 és 1991 között volt a fővárosiak játékosa, igaz, pályára mindössze egyszer lépett a csapat színeiben - a 2016-os Európa-bajnokság után lett szövetségi kapitány, s május 22-én hosszabbította meg szerződését a spanyol szövetséggel a 2020-as Európa-bajnokság végéig.

Az 51 éves edző klubcsapatnál legutóbb 2014 és 2016 között dolgozott, akkor az FC Portót irányította. A szakvezető 2021-ig írt alá az elmúlt öt évben négy BL-címet szerző Realhoz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére