Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint csúszik a Fradi megkoronázása

Jánosy Károly

2021.04.17. 20:20

Még mindig nem bajnok a Fradi. Pedig az optimistább szurkolók már már jó egy hete előre iszogatnak a medve bőrére. Azaz arra, hogy matematikailag sem maradjon kétség afelől, hogy a Ferencvárosé az aranyérem, ám a múlt héten a Puskás Akadémia (1-1), majd ma a Kisvárda (0-0) szerzett pontokat az ünneplésre készülő zöld-fehérektől.

Igaz, a bajnoki cím abban az esetben is a Fradié lesz, ha a Puskás Akadémia vasárnap nem veri meg az MTK-t. Felcsúti siker esetén a címvédő stílusosan az ősi rivális Újpest ellen szerezheti meg zsinórban harmadik bajnoki elsőségét. Persze zárt kapus mérkőzésről lévén szó, a szurkolók öröme alighanem visszafogottabb lesz a tévékészülékek előtt.

Szóval az ünneplés még még várat magára. Mintha a karnyújtásnyi közelségbe került újabb siker kissé bénítólag hatott volna a Szerhij Rebrov tanítványaira, mert szinte semmiféle komoly veszélyt nem jelentettek a kisvárdai kapura. A hazaiak azonban meglehetősen bátran támadtak. Egy ízben be is vették a Dibusz Dénest bajnoki meccsen első ízben helyettesítő Bogdán Ádám kapuját, ám a játékvezető lökés miatt érvénytelenítette a találatot.

Így végeredmény 0-0 lett, s ezzel a Fradinak még egy kicsit várnia kell az ünnepléssel.

OTP Bank Liga, 29. forduló: Kisvárda-Ferencváros 0-0.

Az NB I élmezőnyének állása: 1. Ferencváros 66 pont, 2. Puskás Akadémia 52, 3. Mol Fehérvár 44.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére