Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még élnek az U21-es válogatott Eb reményei

888.hu

2016.09.01. 22:08

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen magabiztosan, 4—0-ra verte Liechtenstein azonos korosztályú legjobbjait.

A magyar fiatalok gyakorlatilag végigtámadták a mérkőzést, ennek tükrében a végeredmény még csak nem is nevezhető túlzónak. A 4 rúgott gól mellett akár még egyszer ennyit szerezhettek volna Mervóék, de a befejezéseknél kicsit pontatlanok voltak, illetve az is az igazsághoz tartozik, hogy nem volt elég lendületes a csapat. Félgőzzel hozták a kötelező győzelmet.

A 3 pont ellenére változatlanul nagyon nehéz dolga van a U21-es válogatottnak, ha ki akar jutni az Európa-bajnokságra, mert hátralévő két mérkőzését az eddig százszázalékos portugálok, illetve a várakozás alatt szereplő görögök ellen meg kell nyerni, és még akkor sem biztos a pótselejtezőt érő második hely.

Ilyenkor fáj az ember szíve az Albánia ellen itthon elhullajtott pontok, illetve az izraeli vesztes meccs miatt, amikor a csapat felét leterítette egy vírus. 

A lényeg, hogy Michael Boris szövetségi edző debütálása jól, győztesen sikerült, és a válogatott játékának is voltak biztató momentumai, amelyekre lehet építeni.

U21-es Európa-bajnoki selejtező mérkőzés, 4. csoport:

Magyarország - Liechtenstein 4-0 (1-0)

Gólszerzők: Mervó (2), Berecz, Frick (öngól)

A csoport állása:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére