Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már lehet jegyet kapni az Andorra elleni meccsre

Pörge Béla

2016.10.15. 10:08

Bérletek értékesítésével pénteken 18 órakor elindult a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó, Andorra elleni világbajnoki selejtezõmérkõzésére.

A négy hátralévő hazai vb-selejtezőre érvényes bérletet interneten, illetve országszerte személyesen a Ticket Express partnerirodáiban lehet megvásárolni. A bérlet árából az MLSZ a Szurkolói Klub tagjainak 30, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít. A Szurkolói Klubhoz az alábbi linken lehet csatlakozni.

A négy meccs, amire a bérlet szól: Andorra, Lettország, Portugália és a Feröer-szigetek elleni hazai találkozók, ebben a sorrendben.

A november 13-i mérkőzésre szerdán 18 órától kezdődik meg a jegyek árusítása, de ekkor még csak a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a belépőjüket.

A többi drukker számára október 26-án 9 órakor indul a jegyértékesítés, de ha az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára elővételre felajánlott belépők ennél az időpontnál korábban elfogynak, akkor a korlátozás nélküli jegyvásárlás azonnal megkezdődik, akár október 26-a előtt – áll az mlsz.hu-n.

A magyar válogatott három kör után négy ponttal a harmadik helyen áll a csoportban, melyet a hibátlan Svájc vezet. Portugália, akivel az Eb-n is egy csoportban volt a magyar csapat, a mieink előtt áll két ponttal. Mögöttünk rosszabb gólkülönbséggel Feröer-szigetek következik, őket Lettország és a nullapontos Andorra követi.

A kilenc selejtezőcsoportból az első helyezettek jutnak ki a 2018-as, oroszországi vb-re, a nyolc legjobb második pedig pótselejtezőt játszik a részvételért.

(MLSZ)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére