Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Manipulált fotóval kelti a hangulatot a 444

Pörge Béla

2017.04.24. 18:38

Lezárt szektorokkal próbálták meg igazolni, hogy kevesen voltak a Vasas-Honvéd bajnoki mérkõzésen.

Megszokhattuk már, hogy a 444 ott rúg bele a magyar fociba, ahol csak tud. Rendszeresen bizonygatják, hogy milyen kevesen járnak meccsre, bevett gyakorlatuk, hogy fotózgatnak a stadionban, és megpróbálják megszámolni, mennyien vannak.

Ezúttal kicsit félrement a srácok próbálkozása.

A Vasas-Honvéd találkozón egy olyan képpel illusztrálták, hogy kevesen voltak, ahol lezárt szektorok voltak a képen.

Azok számára, akik minimális szinten is követik a magyar focit, nem új, hogy a Vasasnak éppen épül az új stadionja, ezért Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban játsszák a hazai találkozóikat. Szintén nem meglepő az sem, hogy a Vasas újpesti meccsein a B teraszt nem nyitják meg. Így történt szombaton is.

Az talán még kevesebbek számára új információ, hogy a Szuszában az A teraszon van a sajtószektor, és a kamerák zöme is azon az oldalon található, így a TV-közvetítések során néhány lassítást kivéve az A teraszról követhetjük a meccseket.

Ezeket a 444 "újságírói" vagy nem tudják, vagy hazudtak, amikor ez a cikk megszületett.

A hivatalos nézőszám egyébként 4854 volt (majdnem 5000 ugye, gondolom 150 tüntető is majdnem nulla lenne náluk). A 888 szerkesztőségéből sajnos senki nem volt kint a találkozón, ezért nem szeretnénk állást foglalni a számháborúban, de annyit megemlítenénk, hogy több Vasas és Honvéd szurkoló ismerősünk is azt állította, hogy az A terasz és a vendégszektor szinte tele volt, míg a Vasas-ultrák szektorában nagyjából félház volt.

A meccset egyébként a Vasas nyerte 1—0-ra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére