Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyar mintára építene stadionokat Horvátország

Pörge Béla

2019.02.26. 11:37

A vb-ezüstérmes országban új nemzeti stadion építését tervezik, és Magyarországot tarják követendõ példának ebben.

A Horvát Labdarúgó-szövetség (HNS) elnöke, Davor Suker meghívta a budapesti Eb-selejtezőre a horvát helyi és állami képviselőket, hogy testközelből láthassák a Groupama Arénát – számol be a hírről a Csakfoci.

Horvátországban a sikeres nyári vb-szereplés óta egyre komolyabb téma egy új nemzeti stadion felépítése. A szövetség elnöke magyar minta alapján képzeli el a stadion felépítését.

Az Eb-selejtezős csoportunkban nekünk van a legeredményesebb csapatunk, ugyanakkor tudatában vagyunk annak, hogy minden ország jobb stadionnal rendelkezik, mint mi"

– fogalmazott Davor Suker, majd hozzátette:

meghívtam a helyi és állami képviselőket Budapestre, hogy együtt nézhessük meg a Groupama Arénát és hallgassunk meg részleteket arról, ők hogyan finanszírozták és építették fel ezt a gyönyörű stadiont, és az összes többi dicsőséges stadiont az országban."

Suker játékosként megfordult szinte minden sztárcsapat stadionjában, így tőle különösen nagy dicséret a létesítmények méltatása. A horvát szövetség elnöke egyébként kitért arra is, hogy a HNS kifejezetten jó viszonyt ápol az MLSZ-szel, és ezért is bízik abban, hogy a magyar szakemberek a horvátok segítségére lesznek stadionépítésben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére