Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma kiderül, hogy lúzerek lesznek-e az angolok ezen a vébén is

Pörge Béla

2018.06.24. 11:49

Panama ellen lép pályára Anglia, elvileg simán nyerniük kell. Elvileg.

Angliáról azt írtam a vébét felvezető cikksorozatban, hogy ők az örök vesztesek. Az 1966-os világbajnokságot leszámítva tényleg azok, rendszerint simán jutnak ki, esélyesnek számítanak, majd kiesnek a csoportban vagy a 16 között az Izland vagy Costa Rica kaliberű csapatok ellen.

Ezúttal olyan csoportba került Anglia, ahonnan már számukra is nagy bravúr lenne kiesni. Tunéziát sikerült is nagyon nehezen legyűrni 2–1-re (ehhez képest Belgium átgyalogolt az afrikai válogatotton), vasárnap kora délután pedig jön Panama!

Panama a vébék történetének egyik legkisebb és legkevésbé focizni tudó válogatottja, mely Belgium ellen kibírt egy félidőt, majd 3–0-ra kapott ki. Az angolok továbbjutnak, ha nyernek, ami jó hír lenne számukra már csak azért is, mert így a belgák elleni meccsüknek nem lesz tétje.

Ilyen előjelek után egyértelmű, hogy Angliának nyernie kell, azonban az angolok felhőtlen szórakozást tudnak okozni a szerencsétlenkedésükkel, ezt sokszor bizonyították már, legutóbb ugye Tunézia ellen, bár végül azt a meccset csak behúzták.

Aki fogadni szeretne, azoknak megjegyzem, hogy a sima győzelemre 1,2-es, a minimum kétgólos angol sikerre már 1,65-ös oddsot kínál a Szerencsejáték Zrt., lehet tehát nyerni az angolokon, mégiscsak Panama ellen játszanak, őket csak megverik, nem? Általában a fogadásra szoktam biztatni mindenkit, most viszont nagy a dilemmám, mert mindig jól szórakozok azon, ha az angolok szenvednek, de ha pénzem múlik rajta, akkor már nem olyan jó móka. A Tunézia elleni meccsük volt az egyik a kb. három idei vébémeccsből, amire nem fogadtam, de Panama ellen bevállalom, a hosszú vajúdás után ki merem jelenteni, igen, ez most menni fog az angoloknak, nyerni fognak több góllal (azt nem merem írni, hogy simán).

Vasárnap még a H csoportban is lesz két meccs, fogadási szempontból ezekre nem lehet mit mondani. Japán és Szenegál összecsapása igazi csemegének ígérkezik, főleg úgy, hogy a győztes szinte biztosan továbbjut. Az esti Lengyelország-Kolumbia-találkozón sok gólt várok, a két vesztes esélyesnek most oda kell tennie majd magát.

Végezetül egy ok arra, amiért lehet drukkolni az angoloknak:

06.24. 14:00 Anglia–Panama, Nyiznij-Novgorod

06.24. 17:00 Japán–Szenegál, Jekatyerinburg

06:24. 20:00 Lengyelország–Kolumbia, Kazan

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére