Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lejárt a spanyol pincér ideje

Sümeghi Lóránt

2016.01.05. 08:18

A még liverpooli munkája során spanyol pincérnek csúfolt Rafa Benítezt mindössze néhány hónap után kirúgta a Real Madrid.

Benítez edzői karrierje még jó pár évvel ezelőtt, a Real Madrid utánpótlás csapatánál indult. A korábban a Valencia, a Liverpool, az Inter, a Chelsea és a Napoli csapatainál alkalmazott spanyol edző hullámzó teljesítményéről volt leginkább híres. A papíron impresszív karrierű, ám a gyakorlatban felemás teljesítményt nyújtó tréner most egy ideig kipihenheti fáradalmait.

Annak ellenére, hogy bajnok lett a Valenciával, Bajnokok Ligája győztes a Liverpoollal, klubvilágbajnok az Interrel, Európa Liga-győztes a Chelseavel, olasz kupagyőztes a Napolival, a teljesítménybeli kiegyensúlyozottság mindig is hiányzott az edzői repertoárból.

Pontosan ezt a hullámzást sikerült a Realnál is produkálnia, amelyből kifolyólag semmilyen maradandót nem tudott alkotni. A csapat jelenleg harmadik helyen szerepel a spanyol bajnokságban, négy pont a hátránya az elsővel, az Atléticóval szemben.

Rafa Benítezt a Real Madrid klublegendája váltja majd, Zinedine Zidane személyében. A döntés november vége óta a levegőben van, a klub elnöke, Florentino Pérez elsősorban a gyenge teljesítményt nevezte meg a spanyollal való szakítás fő okának.

(Sky Sports)

.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére