Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lehet, hogy megölték a Fiorentina csapatkapitányát?

Nagy Gábor

2018.03.05. 19:05

Emberölés gyanújával is nyomoznak Davide Astori halála ügyében.

Szörnyű hír rázta meg Olaszországot vasárnap. Davide Astori, a Fiorentina csapatkapitánya, az olasz válogatott védője tragikus hirtelenséggel elhunyt. A 31 éves játékost álmában érte a halál.

A játékos boncolása kedden lesz, de az udinei ügyész hétfőn arról beszélt a közszolgálati rádiónak, hogy emberölés gyanújával is zajlik nyomozás a játékos ügyében. Azaz: nem zárják ki az idegenkezűséget. Mint mondta: lehet, hogy valaki tudhatott Astori állapotáról, vagyis akár tiltott gyógyszereket és készítményeket is adhattak neki.

Ugyanakkor az olasz sajtó arról is cikkezett, hogy a Fiorentina kerete – még a vasárnapi meccs előtt – átesett egy egészségügyi vizsgálaton, és semmi előjele nem volt a tragédiának. Ha lett volna valami egészségügyi problémája Astorinak, azt valószínűleg, hogy kimutatták volna az orvosi vizsgálatok.

Andrea Della Valle, az olasz élvonalbeli labdarúgóklub tulajdonosa hétfőn jelentette be, hogy a vasárnap hajnalban, 31 éves korában elhunyt hátvéd fennmaradó fizetését megkapja családja. Az egykori válogatott játékos éppen ezen a héten hosszabbította volna meg a szerződését. Erre már csak szimbolikusan kerülhetett sor, hogy az idényenként 1,3 millió eurós (408 millió forint) fizetésével is támogassák élettársát és lányát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére