Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lehet, hogy az Egyesült Királyságban lesz a jövő évi Eb

Horváth Tamás

2020.11.14. 19:32

Újabb vészterv látott napvilágot.

Brit sajtóértesülések szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) tárgyalásba kezdett az angol szövetséggel, aminek az apropója, hogy ha a körülmények úgy hozzák, akkor jövőre az Egyesült Királyság adhasson otthont az Európa-bajnokság összes mérkőzésének.

A Daily Mail azt írja, az UEFA-nak továbbra is az a terve, hogy 12 helyszínen (közte a budapesti Puskás Arénában) bonyolítsa le az eseményt, ám a szervezet a koronavírus-járvány miatt vészforgatókönyvvel is készül, ez pedig a brit lap szerint az Egyesült Királyság (Anglia, Skócia és akár Wales) lenne.

A Daily Mail úgy tudja, hogy az FA és az európai szövetség már tárgyal is a részletekről – a portál úgy fogalmaz: az angolok tagadták, hogy valóban egyeztetnének a felek, az UEFA berkein belülről érkező információk szerint viszont valóban egyeztetés zajlik.

Nem ez az első cikk arról, hogy egy országba vinnék a tornát, a francia Le Parisien korábban oroszországi rendezésről írt.

London jelen állás szerint máris több mérkőzésnek ad otthont, mint a helyszínek 2014-es kihirdetésekor megfogalmazott tervek alapján. Akkor csak a két elődöntő és a döntő volt Londoné, de miután stadionépítési problémák miatt Brüsszel kiesett a helyszínek közül, három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntős találkozót is kapott pluszban Anglia.

(nso)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére