Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komoly ajánlatot kapott Gianluigi Buffon

Nagy Gábor

2018.05.17. 21:30

A legendás olasz kapus csütörtök délelõtt jelentette be, hogy otthagyja a Juventust. Lapértesülések szerint Buffon akár a PSG-ben vagy a Real Madridban is kiköthet.

A legendás olasz kapus csütörtök délelőtt jelentette be, hogy otthagyja a Juventust. Lapértesülések szerint Buffon akár a PSG-ben vagy a Real Madridban is kiköthet.

Egyelőre nem tudom, mihez kezdek. Néhány napja még biztos voltam benne, hogy visszavonulok, de kaptam néhány átgondolandó ajánlatot, például Agnelli elnök úrtól is [a Juventus első embere – a szerk.]. A következő héten döntök a jövőről"

– nyilatkozta csütörtök délelőtti sajtótájékoztatóján Gianluigi Buffon, aki 655 tétmérkőzésen lépett pályára a Juvéban, s ebből háromszáz találkozón nem kapott gólt.

A Le Parisien most arról számolt be, miszerint a PSG is ott van azon klubok között, amelyek megkeresték az olasz kapust – sőt, a lap konkrét ajánlatot is említ, ugyanis párizsi forrásokra hivatkozva azt írja, a Paris Saint-Germain kétéves megállapodást kínált Buffonnak.

Az olasz Tuttosport a klasszis jövője kapcsán két csapatot tart lehetséges állomáshelynek – amennyiben a 40 esztendős ikon úgy döntene, hogy nem vonul vissza az idény végén –, a Real Madridot és a PSG-t.

Közben a Real Madrid egykori sztárja, Iker Casillas is üzent olasz kapustársának:

A legjobbakat kívánom neked az életed következő szakaszához, amely most kezdődik. Minden jót megérdemelsz, barátom"

– írta a Twitteren a spanyol focista.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére