Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kőhalmi Emese kajakos aranyérmes ötezer méteren

888.hu

2022.08.21. 19:15

Kőhalmi Emese aranyérmet szerzett vasárnap a női kajakosok 5000 méteres versenyében a müncheni multisport Eb keretében rendezett kajak-kenu Európa-bajnokságon, így a magyar küldöttség 14 éremmel, 7 arannyal, 4 ezüsttel és 3 bronzzal zárta a viadalt.

 

A leghosszabb táv versenyeit eredetileg szombaton bonyolították volna le, de a vihar közbeszólt és a férfi kenusok döntője után félbeszakították a küzdelmeket, majd a fennmaradó három számot az utolsó napra halasztották.

Kőhalmi Emese taktikusan versenyzett, végig az élbolyban haladt, majd a célegyenesben lehajrázta riválisait.

 

Ez egy nagyon jó verseny volt, sokkal jobban esett, mint a világbajnokság, ami a futások miatt elég kemény volt. Próbáltam egy jó rajt után iramból jönni tovább, aztán a végén egy finist csinálni. Ez sikerült. Nem örültem, hogy tegnap elmaradt a versenyünk, jobb lett volna mára mindenen túl lenni, de az eredményemet nem befolyásolta.”

– nyilatkozott a 20 éves kajakos.

 

MTI/Koszticsák Szilárd

 

A női kenusok hétfős mezőnyében Balla Virág a negyedik helyen végzett, míg a férfi kajakosoknál Noé Bálint címvédőként sokáig most is harcban volt a dobogóért, de a táv végére elfáradt és ezúttal meg kellett elégednie az ötödik hellyel.

 

 

(MTI)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére